termoviziune FLIR

2 noi camere cu termoviziune pentru uz industrial de la FLIR

FLIR a anunțat in Septembrie 2019 patru produse pentru profesioniști în domeniul energiei electrice, inclusiv două camere de mână cu termoviziune seria TG entry level și doua contoare de citire cu fixare. Noile produse au fost prezentate în cadrul expoziției din 2019 a Asociației Naționale a Contractorilor de Electricitate (NECA). Actiunea s-a desfășurat în perioada 14-19 septembrie la Las Vegas (standul FLIR nr. 2941). Iată cele doua camere portabile produse de FLIR:

Camera industriala cu termoviziune FLIR TG297

Camera industriala cu termoviziune pentru masurarea temperaturilor înalte FLIR TG297

FLIR TG297 oferă măsurători de temperaturi ridicate și imagini termice fără contact pentru profesioniștii din domeniu. Această cameră versatilă pentru verificare industrială are un filtru unic care permite inspectorilor de întreținere, reparații și operații să identifice vizual și să găsească sursa multor probleme comune în aplicațiile la temperaturi ridicate, inclusiv furnale, cuptoare, utilaje etc.

Camera cu temoviziune FLIR TG267

Camera cu temoviziune FLIR TG267 pentru electricieni și tehnicieni

Această cameră cu termoviziune de mână bogată în caracteristici pentru seria TG entry-level oferă electricienilor și tehnicienilor o sensibilitate și o rezoluție îmbunătățite, ajută la reducerea timpului de diagnostic și le permite să înceapă rapid reparațiile.

Ambele camere au fost concepute pentru utilizatorii incepatori, fiind foarte simplu de utilizat. Camera video integrata permite efectuarea scanarilor mai repede si mai usor. Noua functie MSX este capabila sa genereze o imagine de foarte buna calitate in care se pot identifica si cele mai mici defecte.

Unghiul de vizare larg, ecranul color cu un contrast foarte bun, constructia robusta ce asigura o protectie totala in cazul caderii accidentale de la inaltimea de pana la 2m, asigura camerelor FLIR un avantaj substantial in fata oricarui produs concurent.

FLIR Systems, Inc. proiectează, dezvoltă, produce, comercializează și distribuie tehnologii care îmbunătățesc percepția și conștientizarea. FLIR ofera soluții inovatoare de detectare pentru uz cotidian prin intermediul imaginilor termice, imagisticii cu lumină vizibilă, analizei video, măsurării și diagnosticului și sistemelor avansate de detectare a amenințărilor.

Sursa articolului flir.com.

Adauga un comentariu