Seria PULSAR PRO

Seria PULSAR Pro – Noul Helion 2 XP50 Pro și Accolade LRF XP50 Pro

Căutați un spotter termic de înaltă calitate sau un binoclu cu termoviziune? Pulsar continuă să împingă noi modele cu specificații mai ridicate, iar cei care caută performanțe superioare ar trebui să fie acum în căutarea cuvintelor „Seria Pro”. Două modele noi se alătură acestei game: Accolade LRF XP50 Pro (binoclu termic cu telemetru laser) și Helion 2 XP50 Pro (monocular termic).

Ambele variante Pro au un senzor termic de 640 × 480 pixeli cu o dimensiune pixel de 17 µm. Foarte interesant este faptul ca NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) este sub 25mK. Cu cât aceasta valoarea este mai mică, cu atât mai bine, iar daca tinem cont ca precedentul Accolade 2 avea sub 40mK, diferența ar trebui să fie substanțială. Mulți cred că o valoare mare este ceea ce trebuie, dar pentru spotterii termici este de preferat ca aceasta valoare sa fie cât mai mica. Unitățile funcționează între 2,5 până la 20 putere de mărire și cel mai probabil veți utiliza gama inferioară în principal. In rolul de spotter câmpul vizual este mai important.

Noul PULSAR Accolade LRF XP50 Pro arată foarte asemănător ca formă cu cel existent, dar observati că butoanele sunt albastre.

Noul Accolade LRF XP50 Pro

Pret si disponibilitate

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 Pro va înlocui Accolade LRF și, în Europa, va avea aproximativ acelasi pret ca predecesorul sau .

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 Pro

Pulsar Helion 2 XP50 va fi în continuare fabricat și vândut în paralel, dar cu o reducere semnificativă a prețului. Noul Helion 2 XP50 Pro va costa mai mult.

Pulsar Helion 2 XP50

HELION 2 XP50 ȘI ACCOLADE 2 LRF XP50 SERIA PRO: la crème de la crème din gama de produse termice PULSAR

Noile standarde de calitate, care sunt stabilite astăzi de monocularul termic Helion 2 XP50 Pro și de binoclul termic cu telemetru laser Accolade 2 LRF XP50 Pro încorporat sunt următoarele: sensibilitate la temperatură record (NETD mai mică de 25 mK), rezoluție ridicată a senzorului și cel mai bun detaliu al imaginii în condiții severe de observare.

Pe ploaie, zăpadă, ceață sau dimineața devreme după o noapte rece – un senzor extrem de sensibil cu o rezoluție de 640 × 480 pixeli surprinde cele mai mici diferențe de temperatură atunci când se observă scene cu contrast de temperatură scăzut, permițand identificarea cu incredere a țintei, precum și captarea calitativă a importanței trăsăturilor anatomice ale unui animal la vânătoare și cele mai mici detalii ale peisajului.

Monocularul termic PULSAR Helion 2 XP50 Pro

O atenție deosebită trebuie acordată monocularului cu termoviziune Helion 2 XP50 Pro. Pe langa sensibilitatea ridicată a senzorului, dispozitivul diferă de modelul anterior printr-o serie de îmbunătățiri importante:

Obiectiv de mare putere F50 / 1.0.

Caracteristicile opticii de imagistică termică au o influență decisivă asupra capacității aparatului de a capta chiar și cele mai scăzute niveluri de radiații. Eficiența maximă de detecție este obținută cu obiectivul rapid al monocularului termic Helion 2 XP50 Pro (F50 / 1.0) în combinație cu senzorul termic foarte sensibil. Helion 2 XP50 Pro oferă utilizatorilor imagini informative de cea mai bună calitate, foarte detaliate și cu contrast ridicat, de fiecare dată, chiar și pe timp de ploaie sau ceață, când contrastul de temperatură al scenei observate este minim.

Monocular termic Helion 2 XP50 Pro

Carcasa usoara si rezistenta

Carcasa ușoară dar solida, din aliaj de magneziu, se remarcă datorită soliditații structurale ridicate și rezistenței la sarcini mecanice și climatice externe. Materialul carcasei îndepărtează și disipează în mod eficient căldura generată de dispozitivele electronice, asigurând stabilitatea operațională a aparatului termic și menține o imagine de înaltă calitate în timpul observării prelungite.

Display color HD AMOLED

Afișajul HD AMOLED full color cu o rezoluție de 1024 × 768 pixeli are o redare îmbunătățită a culorilor, economisește energie, oferă imagini cu contrast ridicat și un răspuns rapid, precum și imagini clare și precise atunci când suneți în mișcare sau in condiții de vreme rece.

O nouă platformă electronică

Nouă platformă electronică permite pornirea mai rapidă (sub 5 sec.), precum și înregistrarea video în format .mp4.

Noua serie PULSAR Pro – funcționalitate de top

Cu opt palete de culoare, moduri de observare presetate, luminozitate personalizată și ajustări de contrast, recorder foto și video încorporat, integrare wireless cu dispozitive iOS și Android, actualizari de software, cel mai bun sistem de alimentare din clasă, impermeabilizare completă și temperaturi largi de operare – noile dispozitive de imagistică termică Pulsar au o funcționalitate de top și performanțe de operare.

Specificatii tehnice:

ProdusMonocular termic Helion 2 XP50 ProBinoclu cu termoviziune Accolade LRF XP50 Pro
Senzor, rezolutie, pixeli640×480640×480
NETD, mK<25<25
Dimensiune pixel, µm1717
Cadre pe secunda, fps5050
Focalizare lentile, mm5050
Deschidere lentileF/1.0F/1.2
Rezolutie, pixeli1024×768640×480
Putere de marire, x2.5 – 202.5 – 20
Camp de vedere orizontal,°12.412.4
Tip telemetruStadiametricTelemetru Laser incorporat (pana la 1000 m)
Recorder Video & photo++
Memorie interna, Gb1616
Raza de detectie, m18001800
Indice de impermeabilitateIPX7IPX7
Dimensiuni, mm242x75x60164x130x64
Greutate, kg0.50.7

Articol preluat de pe https://www.thefirearmblog.com

Adauga un comentariu