Lowrance Companion App

Lowrance Companion App ofera conectivitate si o navigare imbunatatita

Tulsa, Oklahoma – Lowrance, liderul mondial în domeniul electronicii de pescuit din 1957, a prezentat oficial aplicația Lowrance Companion, care include un set de noi caracteristici premium, funcționalitate avansată și sincronizare fără întreruperi cu întreaga gamă de sonare și chartplottere Lowrance.

Lowrance Companion App

Aplicația Lowrance Companion se poate descărca gratuit și oferă o experiență bogată care include diagrame nautice gratuite actualizate și detaliate de la C-MAP®, crearea și gestionarea tuturor punctelor de parcurs, rutelor și traseelor dvs. personale, împreună cu cele mai recente condiții meteorologice marine, puncte de interes importante și multe altele.

Aplicația vă permite să vă înregistrați dispozitivele Lowrance, asigurându-vă că aveți cele mai recente programe software, manuale, informații și tutoriale pentru dispozitivele dvs., precum și posibilitatea de a sincroniza datele și controlul direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Este disponibil atât pe Apple Store pentru iOS, cât și pe Google Play pentru Android.

“Capacitatea de a gestiona, crea și planifica cu ușurință punctele de parcurs, rutele și traseele din aplicația dvs. și apoi sincronizarea perfecta cu afișajul Lowrance de oriunde de pe barcă, vă va permite pescarilor să petreacă mai mult timp pescuind”, a declarat Lucas Steward, vicepreședinte al companiei Lowrance. “Fie că utilizați versiunea gratuită sau noua versiune premium, suntem siguri că toți pescarii vor fi uimiți de graficele detaliate C-MAP, de înaltă rezoluție, care includ peste 14.000 de lacuri în SUA pentru a numi doar câteva caracteristici.”

Lowrance Companion App este disponibila in 2 versiuni: Free sau Premium

Versiunea premium a aplicației Lowrance include umbrire personalizată a adâncimii – o caracteristică cheie pentru pescari – precum și diagrame de batimetrie de înaltă rezoluție, hărți offline și diagrame globale, sistem de identificare automată (AIS), traficul Lowrance App, prognoza meteo pentru 5 zile de-a lungul traseului (inclusiv overlay), date de navigație GPS și inregistrarea de linii și trasee.

“Deși versiunea premium ofera mai multe optiuni, versiune simplificată gratuita oferă în continuare o listă lungă de tehnologii și funcții foarte utile și valoroase pentru pescari, accesibile chiar de pe smartphone sau tableta fără nici un fel de cost”, a adăugat Steward.

FREE PREMIUM toate optiunile FREE plus:
Up-to-date nautical charts
Personal waypoints, routes and tracks 
Manual and Autorouting 
Measure distance tool 
Thousands of Points of Interest 
Marine weather forecast 
Weather along the route for 24 hours
Weather overlay for 24 hours 
GPX import and export 
Chart personalization: boat size, favourite units of measurement,
favourite map type or view mode (Auto, light or dark) and more
Device registration 
Device support: manuals, guides, videos 
Mirroring and Control 
Offline sync of Waypoints, Routes and Tracks
Offline maps (Global chart)
AIS 
5-day weather along the route  
Navigation: GPS data, navigation line, track record 
Traffic: keep an eye on other app users around 
NEW: 5-day weather overlay 
NEW: High-resolution Bathymetry
NEW: Custom Depth Shading 
NEW: Shaded Relief

Diagramele detaliate C-MAP din aplicație sunt proiectate cu atenție pentru a evidenția ceea ce este cel mai important la un moment dat în timpul experienței dvs. de pescuit, menținând acuratețea și o vizualizare curată și clară în locațiile cheie pentru o experiență de pescuit de neuitat.

Sursa articolului: Lowrance.com.

Adauga un comentariu