Happy Cat Hurricane

Happy Cat Hurricane “BEST BOAT OF THE YEAR” SAILING WORLD 2022

Cel mai rapid, cel mai bun și mai versatil dintre catamaranele sport Grabner, HAPPY CAT HURRICANE a câștigat pentru a doua oară un premiu de top recunoscut la nivel mondial. Revista „SAIL” din SUA a ales anul trecut HURRICANE drept „CEA MAI BUNĂ BARCĂ A ANULUI 2021”.

Anul acesta revista „SAILING WORLD” din SUA a ales Hurricane drept „CEA MAI BUNĂ BARCĂ A ANULUI 2022”. Doar câteva ambarcatiuni au primit vreodată ambele premii majore. Juriul a lăudat mai ales materialele de înaltă calitate, caracteristicile excelente de navigație și construcția sofisticată a catamaranului HAPPY CAT HURRICANE.

Happy Cat Hurricane BEST BOAT OF THE YEAR 2022

“Scepticii sa ia aminte: Happy Cat Hurricane este ce scrie pe eticheta!”. Aceasta este evaluarea unanimă din partea juriului a Ambarcațiunii Anului 2022, după ce a navigat cu catamaranul gonflabil surprinzător de rapid și agil de 16 picioare pe o briza de 10 noduri. Deși oferă o navigație încântătoare, este mult mai mult decât o barcă de cauciuc de agrement – este o ambarcațiune de aventură, o barcă cu pânze portabilă, o barcă ponton cu motor, un pluta de râu leneș sau orice vrei să fie.

Iata cateva dintre opiniile membrilor juriului depre Happy Cat Hurricane:

“Părea că va fi una dintre acele bărci care arată grozav pe uscat, dar care ne va dezamăgi, dar nu a fost deloc asa. A navigat uimitor. Navigheaza la fel de bine ca majoritatea catamaranelor de agrement din fibră de sticlă.”

„Cea mai mare atracție este într-adevăr portabilitatea sa. Dacă nu ai acces ușor la un club de yachting sau la un depozit în apropierea apei, îl poți păstra cu ușurință în garaj sau apartament, fără a ocupa deloc mult spațiu. Arunca-l în mașină și ia-l cu tine unde doresti.”

Puteti citi aici raportul complet al juriului.

Grabner este un producător austriac de ambarcațiuni gonflabile de toate tipurile, pe care compania le construiește incepand cu 1980. Happy Cat Hurricane a aparut în 2017, iar o versiune cu catarg de carbon a fost adăugată în 2019. Happy Cat Hurricane Carbon, pe care arbitrii l-au testat, este ambarcațiunea emblematică a companiei și, aparent, Grabner nu le poate fabrica suficient de repede ca sa acopere cererea.

Adauga un comentariu