Seria GARMIN MARQ

GARMIN MARQ o serie alimentata de pasiunea dumneavoastra

Colecția GARMIN MARQ este o serie de ceasuri cu instrumente conectate de calitate tradițională a producției de ceasuri, acoperind traditia de lungă durată a Garmin in domeniile aviației, auto, maritime, în aer liber și sport. Garmin a redefinit piața ceasurilor multisport cu ceasurile echipate cu utilitatea modernă a funcțiilor inteligente – MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Adventurer, MARQ Commander, MARQ Golfer, și MARQ Athlete – fiecare proiectat și proiectat pentru cei inspirați de pasiunea lor în zbor, curse, navigație, explorare și performanță sportivă.

„În ultimii 30 de ani, am creat produse care au alimentat pasiunile oamenilor”, a declarat Dan Bartel, vicepreședinte Garmin Global Consumer Sales. „Iar acum, am reimaginat ceasul instrument cu MARQ, o serie de instrumente conectate extraordinare, autentice în fiecare detaliu, o inspirație pentru noi aventuri.”

O colectie de lux

Colecția GARMIN MARQ folosește materiale selecte, meticulos lucrate și proiectate cu cea mai mare atenție pentru calitate, care contribuie la garantarea performanței în cele mai solicitante medii. Reprezintă o expresie exterioară autentică a celor mai înalte aspirații ale proprietarilor săi. Fiecare ceas este construit din titan, care este ușor, dar incredibil de puternic. Combinat cu un cristal de safir bombat pentru o rezistență maximă la zgârieturi, acesta creează miezul solid pentru toate ceasurile MARQ. Pentru a completa caracterul fiecărui ceas MARQ, o curea sau o brățară premium inovatoare completează aspectul, permițând proprietarilor să-și potrivească stilul cu soluția de curele interschimbabile QuickFit de la Garmin.

Ceasurile dispun de un afișaj mereu activ, care poate fi citit la lumina soarelui, GPS de performanță și senzori avansați, cum ar fi cel pentru ritmul cardiac bazat pe încheietura mâinii și Pulse Ox® bazat pe încheietura mâinii, pentru a urmări o mare varietate de activități sportive, cum ar fi alergarea, ciclismul, înotul și schiul. De asemenea, oferă funcționalități premium smartwatch, inclusiv stocare încorporată de muzică, Garmin Pay™, notificări inteligente și urmărire avansată a activității pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru amatorii de aventuri prelungite, durata de viață a bateriei variază de la 12 zile în modul smartwatch la 28 de ore în modul GPS și până la 48 de ore în modul UltraTrac.

Cu caracteristici avansate specifice fiecărui model și materiale atent alese pentru fiecare categorie, Colecția MARQ este realizată cu o atenție precisă la detalii. Fiecare ceas din colecție este dedicat strict scopului, atât în ​​formă, cât și în funcție.

GARMIN MARQ Aviator

Combinația dintre titanul finisat și un cadran GMT din ceramică neagră finisată îi conferă lui MARQ Aviator un stil foarte clasic. Acest ceas este completat de o brățară de titan multi-link inspirată de aviație, cu design „aripă înclinată” și microajustare, care este confortabilă la încheietura mâinii, pentru purtarea în timpul zborului și, de asemenea, este un ceas elegant si inafara cockpitului. Cadrul GMT oferă piloților acces rapid la ora GMT, plus două fusuri orare suplimentare reprezentate prin codurile de aeroport locale pe fața ceasului. MARQ Aviator vine, de asemenea, cu funcții de aviație dedicate, inclusiv hărți cu detalii de aeroport și caracteristici avansate de siguranță, cum ar fi Direct-To-Navigation, radar meteorologic Nexrad, o bază de date a aeroporturilor la nivel mondial și integrare în cockpit Garmin.

GARMIN MARQ Aviator

GARMIN MARQ Driver

Preîncărcat cu peste 250 de piste de curse celebre din întreaga lume, MARQ Driver este construit pentru pasionații auto. Tema sa de curse cu infuzie de adrenalină în roșu și gri carbon se reflectă în fiecare detaliu al acestui ceas de curse; precum carcasa acoperită cu DLC (Dimond Like Carbon), ramă tahimetru din ceramică finisată sau brățara hibridă, o carcasă din titan gri carbon la exterior pentru un aspect elegant și rafinat, cu legături interioare din silicon roșu pentru un confort mai bun și flexibilitate la căldură a cockpitului.

GARMIN MARQ Driver

Pe circuitul de curse își dezvăluie adevărata natură, oferind menținerea automată a timpului a performanței unui tur de pista, împărțiri automate de tur, timp delta live și/sau un cronometru de pistă. Track Timer permite proprietarului să monitorizeze timpul mașinilor pornind de la conturul pistei de curse. Acesta calculează automat viteza medie a acestora și o indică pe scara tahimetrică a cadrului, pentru a experimenta performanța la cursele pe pistă la maximum.

GARMIN MARQ Captain

Pentru cei atrași de navigatie, MARQ Captain decorat in culori de inspiratie marina, cu un cadran din ceramică de culoare albastră pentru cronometru și o curea inovatoare din nylon. Țesută în sudul Franței, cu un proces elaborat numit jacquard, permite amestecarea a trei tonuri de albastru într-un model viu unic care susține caracterul marin bogat al acestui ceas. Cureaua este creată pentru performanțe excepționale în medii cu apă sărată, iar fibrele sale strânse sunt tăiate cu laser și forjate în suporturi metalice pentru a finaliza un aspect modern și elegant.

MARQ Captain

MARQ Captain este de mare ajutor pe punte cu caracteristici inovatoare de navigare care fac o diferență reală în timpul unei regate; cum ar fi linia de pornire virtuală, “time to burn” și asistență viraj. Fața ceasului arată informații despre viteza curentă a vântului, temperatură și maree la portul de origine, permițând navigatorului să decidă dacă condițiile sunt potrivite pentru o zi pe apă.

GARMIN MARQ Adventurer

Inspirat de instrumentele de expediție de epocă, MARQ Adventurer are un cadran de busolă la 360°, afisaje barometrice în stil analogic pe fața ceasului și o curea din piele italiană vacchetta tăbăcită vegetal. Cureaua dură a fost gravată pe spate pentru a oferi suplețe și confort din primul moment. Cusăturile sale cu ceară etanșează firul de umezeală, prevenind uzura în timp. Creat având în vedere exploratorul modern, MARQ Adveturer oferă cartografiere TOPO, altimetru, barometru și busolă încorporate cu calibrare automată. MARQ Adveturer este compatibil cu comunicatorul prin satelit inReach® Mini3. Conectivitatea wireless de la unitate la unitate permite proprietarului să controleze de la distanță dispozitivul inReach Mini pentru a trimite și a primi mesaje de peste tot în lume folosind MARQ. Noul său mod de expediție permite aventurierului să urmărească în siguranță timp de câteva săptămâni, oriunde i-ar duce drumul.

MARQ Adventurer

GARMIN MARQ Athlete

Designul său optimizat pentru performanță și tema sportivă puternică gri carbon/galben fac din MARQ Athlete alegerea clară pentru atletul de anduranță. Cadranul prezintă ceea ce contează cel mai mult pentru sportiv, cum ar fi V02 max și timpul de recuperare, toate vizibile dintr-o privire la încheietura mâinii. În plus, MARQ Athlete include o dinamică avansată de alergare pentru a urmări în continuare statisticile antrenamentului, pentru a măsura progresul și pentru a ajusta forma. Cu senzori pentru diverse date biometrice, sportivii pot obține informații suplimentare cu privire la performanța corpului lor. MARQ Athlete oferă setul de instrumente perfect pentru orice competiție și modelează o atitudine câștigătoare în fiecare zi.

Athlete

MARQ Commander

Fiţi pregătit de actiune în orice clipă cu MARQ Commander un ceas tacti inteligent, construit special cu o lentila de safir, coordonate GPS în format dual şi o ramă cu indicaţii UTC pentru conștientizare situațională fără egal. Design-ul tactic mat pentru disimulare, include o ramă de 46mm din titan acoperită cu carbon cu aspect de diamant, o carcasă cu detalii zimţate şi o curea exclusivistă de ţesătură jaquard din nylon tricolor sofisticată şi discretă. Bateria internă, cu litiu, reîncărcabilă, oferă o autonomie de până la 12 zile în modul smartwatch, 28 ore în modul GPS, 48 ore în modul UltraTrac™ şi 9 ore în modul GPS cu muzică.

Commander

MARQ Golfer

MARQ Golfer se adreseaza pasionatilor golf. Este singurul ceas cu instrumente moderne şi funcţii inteligente, cu peste 42000 de terenuri de golf preîncărcate şi cele mai avansate date pentru urmărirea jocului de până acum. Acest ceas inteligent de lux oferă un obiectiv din safir curbat şi marcajele pentru cele 18 găuri ale ternului de golf, gravate personalizat chiar pe ramă. Golfer este un design creat pentru terenul de golf, cu o ramă ceramică de 46mm, brăţara din nylon cu model jacquard, verde Triton şi elementele de fixare încastrate care nu vă incomodează niciodată când jucaţi.

Golfer

Seria MARQ este o soluție de lux pentru segmentul de exterior Garmin, care se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii și inovații pentru a îmbunătăți experiențele în aer liber ale utilizatorilor. Fie că sunt drumeții, alergări, ciclism montan, golf, scufundări sau utilizarea comunicațiilor prin satelit, dispozitivele Garmin pentru exterior sunt instrumente esențiale pentru pasionații de aer liber de toate nivelurile.

Sursa articolului: https://www.garmin.com.

Adauga un comentariu