Hobbymall la Salonul Nautic International Bucuresti

Hobbymall la Salonul Nautic International Bucuresti

Pentru prima data in cei 8 ani de existenta suntem entuziasmati sa va invitam la standul HobbyMall din cadrul Salonului Nautic International Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in perioada 30 martie – 2 aprile 2023 in sectorul 3 in hala Republica Laminor de pe bulevardul Basarabia nr. 253.

Salonul Nautic International Bucuresti

Salonul Nautic International Bucuresti si Caravan, Motorhome & Adventure aduna impreuna cele mai reprezentative companii din domeniile specificate si introduce publicului hobby-uri din domenii care pana nu demult erau foarte discrete la noi in tara. Este un eveniment menit sa-i aduca impreuna pe cei pasionati, dornici sa afle noutati, sa schimbe idei si sa profite de promotiile valabile exclusiv din cadrul expozitiei.

Hobbymall.ro va reprezenta cateva branduri de referinta in domeniile nautic si camping, printre care si Allroundmarin, Ram Mounts, Liontron, Kicker, FeelFree, Jonny Boats, Aquarius, Railblaza, Osculati, GFN, e-Propulsion, KUS, Leatherman, Victorinox, Campingaz, Hempel si multe altele.

Vom avea expuse caiace, barci pneumatice, acumulatori, accesorii pentru barci si caiace, lazi frigorifice, frigidere, motoare electrice, echipamente audio maritime si foarte multe alte accesorii necesare petrecerii timpului in aer liber, pe apa sau pe uscat.

Salonul Nautic International Bucuresti atrage multi pasionati din domeniu si ne dorim sa fim alaturi de ei.

Va asteptam cu nerabdare.

Adauga un comentariu