Lowrance HDS PRO cu ActiveTarget 2 și Active Imaging HD

Un nou premiu pentru Lowrance HDS PRO

Lowrance HDS PRO cu ActiveTarget 2 și Active Imaging HD câștigă premiul Top Products 2023 al revistei Boating Industry Magazine

Tulsa, Okla. – Lowrance®, un lider mondial în electronice de pescuit din 1957, a fost distins cu un Top Product Award 2023 de către Boating Industry Magazine pentru noul Lowrance® HDS PRO® cu ActiveTarget™ 2 și Active Imaging™ HD. Selectate de personalul editorial de la Boating Industry, Top Product Awards recunoaște produsele inovatoare care au fost introduse recent sau au fost îmbunătățite semnificativ începând cu 1 ianuarie 2022. Câștigătorii sunt prezentați în numărul din mai 2023.

Top Product Awards 2023

“Suntem încântați că HDS PRO cu ActiveTarget 2 și Active Imaging HD a fost desemnat ca produs de top pentru 2023”, a declarat Jeremiah Clark, vicepreședinte și director general pentru sisteme de pescuit al Navico Group. “Echipa Lowrance se angajează să ofere pescarilor cea mai recentă inovație în tehnologia de căutare a peștilor, iar următoarea generație a sistemului de pescuit Ultimate o duce la un nivel cu totul nou. Suntem mândri că aceste produse sunt evidențiate și mulțumim echipei Boating Industry Magazine pentru recunoaștere.”

Lowrance HDS PRO formează inima pachetului Ultimate Fishing System

Lowrance HDS PRO formează inima pachetului Ultimate Fishing System, oferind conexiune completă și control ambarcațiunii de la prova la pupa, cuprinzând motoarele de trolling Lowrance și MotorGuide, piloți automati, motoare, radar, comunicații și conectivitate și control al ancorelor pentru apă puțin adâncă PowerPole®. Noul Lowrance HDS PRO introduce două noi suprapuneri de harti pentru modul ActiveTarget Scout și Ghost 360, precum și un nou afișaj de 10″, un favorit al pescarilor, cu un nou factor de formă și raport de aspect, oferind un ecran mai bun într-un nou pachet.

ActiveTarget 2, cea mai nouă actualizare a sonarului live premiat ActiveTarget, oferă vizualizări la rezoluție mai mare ale mișcării și structurii peștilor și le permite pescarilor să recunoască rapid dacă nalucile și tehnicile funcționează în timp real, permițându-le să facă ajustări pentru a provoca atacurile peștilor. Oferă o imagine mai clară și mai consecventă pe întreaga gamă, cu o imagine completă în direct în vizualizările Forward, Down și Scout. În plus, HDS PRO va permite utilizarea a două sisteme în același timp, oferind și mai multe vizualizări simultan cu 180 View, Scout Wide View și Forward and Scout split screen view.

Active Imaging HD completează suita de produse cu cele mai clare imagini ale peștilor și structurii de la sonarul Lowrance® CHIRP, SideScan și DownScan Imaging™. În plus, o nouă vizualizare FishReveal™ SideScan este acum disponibilă cu un nou modul sonar S3100, pe lângă deja populară vizualizare DownScan Fish, ajutând pescarii să identifice cu ușurință țintele în lateral și sub barcă.

Al treilea premiu primit de Lowrance HDS PRO

Acesta este al treilea premiu primit de Lowrance HDS PRO cu ActiveTarget 2 și Active Imaging HD de la lansare. La începutul acestui an, a fost distins cu un premiu pentru inovație Discover Boating Miami International Boat Show 2023, precum și cu un premiu Bonnier 2023 pentru cea mai bună electronică marine. Pentru a citi mai multe despre programul de premii Top Products 2023 al Boating Industry Magazine, vizitați boatingindustry.com.

Sursa articolului Lowrance.com.

Adauga un comentariu