Ceas sport Suunto Vertical

Suunto Vertical GPS – un nou ceas sport cu incarcare solara

Noul ceas de aventură Suunto Vertical GPS vine cu hărți offline gratuite, încărcare solară și o autonomie imbatabilă a bateriei.

Fabricat în Finlanda cu energie 100% regenerabilă, ceasul sport Suunto Vertical GPS cu ecran mare – cu hărți detaliate offline și prognoză meteo avansată – este conceput pentru expediții în aer liber și antrenamente serioase. Durata de viață a bateriei lider pe piață este susținută de încărcarea solară în variantele Titanium.

VANTAA (9 mai 2023). Unii oameni aleg calea bătută, în timp ce aventurierii preferă să meargă cu îndrăzneală acolo unde puțini au mers înainte și au nevoie de un instrument în care să aibă încredere pentru a-i ghida acolo. Cu cel mai înalt standard de duritate, hărți offline, cea mai bună durată de viață a bateriei și acuratețe de pe piață sporită de încărcarea solară, Suunto Vertical este un ghid de încredere pentru explorarea celor mai înalte vârfuri, a celor mai abrupte văi și oriunde între ele.

„Așa cum sugereaza și numele, Suunto Vertical este un ceas pentru cei care doresc să continue să se miște în sus și mai departe, îmbunătățindu-și mereu potențialul în aer liber. Robustețea, dimensiunea sa – plus hărțile online gratuite oriunde vă aflați în lume – vă spun tot ce trebuie să știți; acesta este un ceas pentru oamenii care trăiesc și respiră aventură.” – Petri Lehtovirta, șeful de produs al Suunto.

Suunto Vertical vine cu hărți detaliate offline în aer liber

Suunto Vertical vine cu hărți detaliate offline în aer liber, care sunt gratuite la nivel global. Noile hărți se bazează pe navigarea deja avansată a rutelor Suunto în aplicația Suunto. Descoperirea și crearea rutelor este ușoară cu hărțile termice ale aplicației Suunto, hărțile 3D și straturile de tip suprafață rutieră și sincronizarea acestora cu ceasul fără efort. Acum, utilizatorii au hărți offline de consultat, indiferent unde se află, oferindu-le mai multă siguranță și încredere.

Suunto Vertical vine cu hărți detaliate offline în aer liber
Planificați trasee cu hărți 3D, straturi de tip suprafață rutieră, hărți termice sau hărți ale terenului de avalanșă.

Suunto Vertical ofera o autonomie imbatabilă a bateriei

Suunto Vertical are o durată de viață a bateriei care este înaintea concurenților săi: 85 de ore de urmărire continuă a exercițiilor pe cea mai precisă urmărire a locației cu varianta solară din titan și 60 de ore cu varianta din oțel inoxidabil. Modul tur, care oferă încă o urmărire precisă, oferă 500 de ore de urmărire continuă a exercițiilor. În modul zilnic, Suunto Vertical vă însoțește până la 60 de zile – în varianta solară cu titan chiar și până la un an fără încărcare.

Suunto Vertical ofera o autonomie imbatabilă a bateriei

Conectare la 5 sisteme de satelit

Suunto Vertical se poate conecta cu până la cinci sisteme de satelit (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS) și până la 32 de sateliți individuali simultan.

Suunto Vertical nu sacrifică acuratețea pentru o durată de viață mai lungă a bateriei. Comunică cu toate cele cinci sisteme majore prin satelit prin frecvență dublă – o bandă expres pentru un semnal mai rapid și fiabil. Acest lucru este important, mai ales atunci când alergați în munți și văi sau într-un oraș între clădiri înalte.” – Petri Lehtovirta, șeful de produs al Suunto.

Harta te ajută să știi ce este în jurul tău. Este deosebit de important în timpul iernii când nu ai un traseu de urmat, dar totul este alb. Trebuie să te asiguri că nu există nicio stâncă în apropiere.” – Phillip Reiter, alpinist și ambasador Suunto.

Suunto Vertical este fabricat cu energie 100% regenerabilă

Suunto Vertical este fabricat în Finlanda în propria fabrică Suunto cu energie 100% regenerabilă. Odată cu noua lansare, Suunto își continuă munca în domeniul durabilității și transparenței. Suunto Vertical are amprenta de carbon calculată și verificată și complet compensată cu Verified Carbon Units. Pe toată durata de viață, varianta solară cu titan creează doar 6,59 kg de CO2e – echivalentul conducerii unei mașini cu motor cu combustie pentru 39 km.

fabricat cu energie 100% regenerabilă

Combinând designul finlandez funcțional cu materiale de cea mai înaltă calitate, cum ar fi sticlă de safir, oțel inoxidabil și titan în anumite modele, Suunto Vertical oferă durabilitate testată militar, validată de sportivi de talie mondială.

Concepute cu mare grijă și precizie, designul și detaliile Suunto Vertical aduc un omagiu instrumentului suprem, busola originală a Suunto. Dar atunci când proiectăm Suunto Vertical, ne-am reimaginat și limbajul de design.

Întreaga construcție a carcasei este extrem de optimizată pentru cea mai bună performanță posibilă, iar butoanele clar articulate sunt ușoare
să găsească și să apese, chiar și purtand mănuși.
” – Mikko Ahlström, șeful departamentului de design Suunto.

Suunto Vertical este un ceas sport premium

Suunto Vertical este un ceas de aventură premium, dar asta nu înseamnă că nu va servi drept un însoțitor de încredere pentru exercițiile de zi cu zi și antrenamentele pentru curse sau aventuri. Ecranul mare facilitează urmărirea valorilor în timpul mișcării. Toate modurile sport sunt echipate cu ecrane de date specifice sportului și există mai mult de 95 de moduri sportive diferite pentru a alege din toate, de la alergare pe traseu, ciclism pe pietriș până la înot. Cei care doresc și mai multe își pot crea propriile moduri de sport personalizate în aplicația Suunto sau pot vizita Magazinul SuuntoPlus pentru aplicații și ghiduri sportive suplimentare.

Suunto Vertical este un ceas sport premium

Caracteristicile cheie ale ceasului sport Suunto Vertical sunt:

Hărți offline în aer liber gratuit pe ceas
Planificați traseele în aplicația Suunto cu hărți termice specifice sportului și informații despre tipul de suprafață a drumului și sincronizați cu ceasul
Cea mai bună baterie: până la 85 de ore cu cea mai bună precizie, 500 de ore în modul Tur și 60 de zile în utilizare zilnică
Încărcarea solară în variantele solare Titanium oferă cel puțin 30% mai multă putere în zilele însorite
Precizie lider pe piață oferită de sistemul GNSS dual band
Prognoza meteo, citirile de altitudine bazate pe busolă și barometru și alarmele de furtună vă ajută să fiți la curent cu împrejurimile dvs.
Ceas de aventură robust cu butoane extrudate și ecran mare de 1,4”
Fabricat din sticlă de safir, oțel inoxidabil și patru modele cu titan de gradul 5
Greutate: modelul din titan 74 g și modelul din oțel 86 g
Fabricat și proiectat în Finlanda cu energie 100% regenerabilă
Compensat integral cu carbon într-un proiect de reîmpădurire Tree-Nation cu unități de carbon verificate (validat de un program internațional de verificare care asigură calitatea proiectelor de compensare a emisiilor de carbon)
Testat la cel mai înalt standard militar de rezistență (MIL-STD-810H)
Urmărirea zilnică a activității: pași, ritm cardiac, somn, calorii, stres și multe altele
Actualizări de software wireless
Rezistent la apă până la -100 m
97 de moduri sportive din care să alegeți și posibilitatea de a crea moduri personalizate.

O selecție largă de opțiuni de personalizare

Combinat cu aplicația Suunto și cu o gamă largă de servicii partenere, Suunto Vertical oferă utilizatorilor o selecție largă de opțiuni de personalizare și instrumente avansate de antrenament.

Nou în aplicația Suunto este Zona de antrenament în care utilizatorii își pot urmări sarcina de antrenament, progresul, recuperarea și analiza somnului și pot beneficia de informații despre antrenament de la antrenorul Suunto bazat pe inteligență artificială. Serviciile partenere precum Strava, Training Peaks și Komoot te conectează la comunitatea ta și inspiră competiție și aventură.

Sursa articolului: suunto.com.

Adauga un comentariu