MERCURY Avator 20E si 35E pe linia de productie

MERCURY Avator 20E si 35E intra pe linia de productie

Mercury Marine, a anunțat că a început producția în serie a noilor sale sisteme de propulsie electrică Mercury Avator 20e și 35e, iar lansarea spre vânzare este planificată pentru mai târziu în 2023.

Mercury a lansat primul său produs de propulsie electrică, premiat, Avator 7.5e, la Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie și a început recent livrările către dealerii din întreaga lume. Mercury s-a angajat să introducă cinci produse din gama Avator în 2023.

“Suntem încântați să facem următorul pas în călătoria noastră de electrificare, în timp ce continuăm să ne îndeplinim angajamentul de a fi liderul industriei atât în ​​produsele cu combustie internă, cât și în propulsia electrică”, a declarat John Buelow, președintele Mercury Marine. “Feedback-ul consumatorilor pentru Avator 7.5e a fost foarte pozitiv și suntem încrezători că același lucru va fi valabil și pentru modelele 20e și 35e odată ce vor intra pe piață.”

Motoarele Mercury Avator – tehnlogii conectate

La fel ca la modelul Avator 7.5e, la cele doua noi modele Avator, gestionarea și monitorizarea sistemului de propulsie se pot face de pe afișajul digital.

La modelele cu comenzi la eche (tiller), afișajul este integrat pe outboard, făcându-l un adevărat sistem portabil, fără cabluri suplimentare. Modelele Avator cu comenzi la distanta sunt asociate cu ecrane pe consola pentru o vizibilitate ușoară.

Pentru navigatorii care doresc acces la mai multe informații despre sistem, gama Avator este prima compatibilă cu noua aplicație Mercury Marine disponibilă pentru sistemele iOS® și Android™.

Aplicația se poate descărca gratuit și oferă funcționalități de bază pentru orice proprietar de Avator. Funcționalități suplimentare sunt disponibile prin instalarea unui modul SmartCraft® Connect pe outboard. Navigatorii pot folosi aplicația pentru a accesa instrumente digitale, o hartă GPS cu estimări vizibile de rază de acțiune, notificări textuale și tutoriale, precum și pentru a se putea conecta la un dealer autorizat Mercury preferat.

Mercury își va lansa în mod oficial motoarele outboard electrice Avator 20e și 35e mai târziu în această vară.

Sursa articolului mercurymarine.com.

Adauga un comentariu