caiac modular KAYAK INNOVATIONS

KAYAK INNOVATIONS NATSEQ: caiacul modular

NATSEQ este un caiac modular cu cea mai bună performanță și probabil cea mai lungă linie de plutire in această gamă de lungime a ambarcatiunilor. Este in totalitate fabricat in Germania, ideal pentru râuri, lacuri și apele de coastă – pentru câteva ore sau zile, singur sau în doi, trei… cu bagaje, cu câine sau fără.

Caiac modular cu sistem plug-in

Un caiac unic, divizibil, cu un sistem de blocare brevetat care face asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară.

Un caiac modular performant

Designul sport al caiacului se combina cu mult spațiu. Pana si cei de peste 2 metri înălțime pot găsi, mult spațiu în interiorul caiacului, impreuna cu bagajele lor. Fie pentru o excursie de o zi sau cu modulul NATSEQ Packer pentru o perioada de timp mai mare.

Caiacul modular NATSEQ in versiunea solo poate transporta o sarcină utilă de 160kg, în timp ce versiunea tandem de până la 260kg poate fi transportat la bord. Pentru ture mai lungi sau pentru câine + bagaje, va recomandam modulul NATSEQ Packer care extinde zona de depozitare si care poate suporta până la 50kg.

Un caiac modular performant

Partea subacvatică este perfectă din punct de vedere hidrodinamic, de la cadru în U până la bara tare. Raportului perfect dintere lungime-lățime și lățimea maxima din spatele cockpitului, oferă NATSEQ performanțe excelente. Linia de plutire este probabil cea mai intinsa la această categorie de lungime.

Cei de la Kayak Innnovations au proiectat și construit un caiac rapid, agil și ușor de manevrat, care nu trebuie să se teamă de comparația cu alte caiace de înaltă calitate și vă va oferi o mulțime de ore distractive și relaxante pe apă!

Dezvoltare

NATSEQ a fost dezvoltat într-o planificare detaliată, perfecționistă și a trecut multe teste în decurs de 2 ani. În martie 2020, au fost livrate primele caiace din Europa și nu numai. De atunci, au fost produse peste 2000 de caiace modulare, iar comunitatea de fani crește în fiecare zi.

Modulul suplimentar NATSEQ Packer

Packer este un modul suplimentar pentru aplicații de transport versatile, cum ar fi mai multe bagaje, câinele tău sau orice vrei să iei cu tine într-un tur pe apa.

Modulul NATSEQ Packer este dezvoltarea ulterioară logică a ideii unui caiac modular ideal. Acest modul pentru extinderea spatiului de depozitare este primul de acest fel la nivel mondial.

In total acest modul de extindere al spatiului de depozitare va adauga aprope 57 de litri utili pentru bagajele dumneavoastra. Modulul suplimentar de 99 x 59 x 29,5cm se potriveste si la versiunea solo cat si la cea tandem a caiacului modular NATSEQ.

Sursa articolului kayak-innovations.com

Adauga un comentariu