motor outboard Mercury

Un nou motor outboard poate oferi o viata noua ambarcatiunii tale

Unul dintre avantajele detinerii unei barci cu motor outboard este că, atunci când motorul tău ajunge la sfârșitul duratei de viață sau ii expiră garanția, nu trebuie să schimbi întregul pachet. Puteți instala un nou motor outboard și puteți continua să vă bucurați de barca pentru mulți ani.

În industrie, acest lucru se numeste remotorizare, iar întregul proces este mult mai ușor și mai rapid decât ați crede. Remotorizarea poate oferi, de asemenea, câteva avantaje serioase pentru bugetul dvs. și pentru experiențele dvs. de navigare.

Luați-vă in calcul bugetul

Remotorizarea ambarcațiunii dumneavoastra cu un nou motor outboard necesită o investiție, dar, în comparație cu cumpărarea unui nou pachet de barcă, poate fi mai puțin costisitor. Economiile sunt și mai mari dacă luați în considerare toate accesoriile deja instalate pe barca dumneavoastra. De exemplu, dacă barca dvs. este echipată cu un motor de trolling, mai multe afișaje, stereo, stâlp de schi sau alte accesorii, acest lucru poate aduce economii serioase.

Remotorizarea vă permite, de asemenea, să obțineți o valoare mai bună pe termen lung. Și dacă decideți să vă vindeți barca mai târziu, un motor nou vă poate crește valoarea de revânzare – mai ales dacă motorul este încă în garanție.

Cu un nou motor outboard vă bucurați de un nou termen de garanție

Pentru outboard-urile mai vechi, poate deveni dificil să găsești piesele necesare pentru a le repara și întreține. Aceasta nu este o problemă cu un motor nou. În plus, un nou motor outboard Mercury vine cu o garanție limitată standard de trei ani pentru uz recreațional, oferindu-vă liniște sufletească în ceea ce privește apă și potențiale economii dacă aveți nevoie de o reparație. Acesta este un upgrade mare față de un motor extern mai vechi căruia i-a expirat garantia. Mercury își extinde, de asemenea, perioada de acoperire a garanției motorului la comenzile și instalațiile utilizate în timpul unei instalări de remotorizare, oferindu-vă și mai multe beneficii.

Dacă doriți și mai multă liniște, puteți adăuga un plan Mercury Product Protection pentru până la opt ani în total de acoperire susținută din fabrică.

Un nou motor outboard imbunatateste performanța și eficiența

Acoperirea garanției și extinderea duratei de viață a unei ambarcațiuni nu sunt singurele motive pentru a investi într-un nou motor outboard. Progresele tehnologice moderne au făcut ca motoarele outboard să fie mai rapide, mai ușor de manevrat, mai durabile, mai fiabile, mai silențioase și mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decât motoarele de generație anterioară. Cele mai recente motoare outboard Mercury în patru timpi nu sunt doar mai compacte, ci și ușoare, oferindu-le un raport putere-greutate impresionant, ceea ce le îmbunătățește performanța pe toată gama de putere.

Ar trebui să-ți pese? Ei bine, asta depinde de cum folosești barca

Dacă îți place să mergi repede, un nou motor poate oferi ambarcațiunii tale o accelerație rapidă, un nivel superior etc. Remotorizarea ar putea oferi, de asemenea, performanțe mai silențioase, pe care le veți aprecia în timp ce călătoriți cu prietenii. Doriți să ajungeți la punctele de pescuit în larg? O eficiență mai bună a combustibilului vă poate oferi o autonomie mai mare pentru a ajunge acolo. Dacă aveți o barcă cu ponton mai veche, un nou outboard l-ar putea ajuta să ajunga mai repede în plan. Și cine ar refuza fiabilitatea îmbunătățită a unui nou outboard față de un model mai vechi care ar putea fi deja depasit?

Noua tehnologie Mercury

Cele mai recente motoare outboard Mercury și accesoriile concepute pentru a le însoți sunt mai intuitive, ceea ce vă poate facilita conducerea ambarcațiunii. Acest lucru se aplică comenzilor și tehnologiilor digitale SmartCraft®. Un exemplu excelent este sistemul Mercury Active Trim, care pozitionează automat barca în mod corespunzător, crescând performanța motorului și economisind combustibil. Chiar și navigatorii cu experiență sunt de acord că Active Trim ajută la navigarea fără probleme, deoarece nu mai trebuie să monitorizeze și să ajusteze în mod constant trim-ul.

Sistemele electronice cu GPS, disponibile acum pentru a fi asociate cu unele dintre noile motoare outboard, pot face, de asemenea, navigarea cu barca mai plăcută. De exemplu funcția de “ancorare digitală” a sistemului Mercury Skyhook®. Cu Skyhook, așteptarea în Intracoastal Waterway pentru următoarea deschidere a podului este acum simplă. Ancorarea fără efort peste un recif sau altă structură de pescuit preferată este la fel de simplă ca și apăsarea unui buton.

3 lucruri de care trebuie să țineți cont daca doriti un nou motor outbard

Prima ta prioritate ar trebui să fie să alegi un dealer de încredere care te poate ajuta să găsești pachetul de propulsie potrivit pentru barca ta. Este important să aveți un buget clar în minte și să vă articulați obiectivele individuale pentru remotorizare, astfel încât să obțineți exact ceea ce doriți.
În timp ce noul motor este instalat, este un moment bun pentru a-i cere dealer-ului să facă alte upgrade sau reparații la accesorii precum electronicele de bord, gelcoat, cablaje, pompe de santină etc.

Sursa articolului https://www.mercurymarine.com.

Adauga un comentariu