Mercury Cruise Control si Smart Tow

Mercury Cruise Control si Smart Tow

Descoperiți două tehnologii Mercury, Cruise Control si Smart Tow, care vă vor ajuta la o călătorie mai bună.

Pilotul barcii de remorcare este o parte vitală a distracției sporturilor nautice. Când operați barca de remorcare, oferiți membrilor familiei și prietenilor noi aventuri și amintiri neprețuite la fiecare pas.

Cu acest rol vine o mare responsabilitate, desigur. Sunteți responsabil pentru siguranța celui remorcat și a tuturor celor de la bord și, de asemenea, doriți să oferiți cea mai bună experiență posibilă în spatele bărcii.

Potrivit profesioniștlori de wakeboard, propulsați de Mercury, Dylan Miller și Carro Djupsjö, asta poate fi puțin complicat dacă ești nou în jocul de remorcare. „Știm amândoi că consistența vitezei poate face sau întrerupe o sesiune în spatele bărcii”, a spus Djupsjö. „Fluctuațiile vitezei pot schimba forma, dimensiunea, lățimea și împingerea, ceea ce poate crea o experiență frustrantă pentru practicantul de wakeboard.”

Din fericire, Mercury oferă Cruise Control și sistemul inovator Smart Tow®. Aceste tehnologii avansate SmartCraft® fac conducerea cu barca de tractare mult mai ușoară și mai intuitivă.

Cu Mercury Cruise Control remorcarea este mai ușoară

Sistemul Mercury Cruise Control menține barca de remorcare la viteza de croazieră preferată, la fel ca într-o mașină, astfel încât persoana reomrcată să se poată bucura de experiența fără să-și facă griji cu privire la schimbările imprevizibile ale condițiilor de mers. De asemenea, sistemul facilitează remorcareadin punct de vedere al pilotului.

Smart Tow oferă aceeași funcționalitate, plus mult mai mult. Are mai multe interfețe specifice sportului, cu comenzi digitale adaptate sporturilor nautice populare, cum ar fi tubing, wakesurfing și wakeboarding, și include profiluri de lansare prestabilite care facilitează potrivirea vitezei de decolare la preferințele și nivelul de experiență al pilotului. Pentru bărcile de surf, Smart Tow integrează sistemul de propulsie cu balast și tab-uri de surf, făcând simplu pentru căpitan să configureze ridicarea pentru condiții ideale de călătorie.

Ambele sunt compatibile cu motoarele Mercury care au capabilități SmartCraft. Acestea pot fi controlate folosind o varietate de ecrane tactile VesselView® sau afișaje compatibile de la alți producători care sunt conectate folosind un modul VesselView Link sau SmartCraft Connect.

Cum funcționeaza Mercury Cruise Control

Pentru a utiliza sistemul de control al croazierei, asigurați-vă mai întâi că motorul este pornit și în punctul neutru. Apoi atingeți pictograma barcă din partea stângă a ecranului. Ar putea fi numit și “Vessel Controls”, în funcție de afișajul dvs.

Apoi, atingeți pictograma “Cruise Control” și utilizați săgețile sus și jos pentru a selecta viteza de croazieră preferată. În cele din urmă, atingeți pictograma “Enable”(Activați). Aceasta va deveni portocalie când sistemul este pornit.

Încă deții controlul atingerii vitezei de croazieră, așa că accelerează în consecință până când atingi viteza respectivă. Apoi puneți accelerația până la capăt. Sistemul nu vă va permite să depășiți viteza pe care ați ales-o. De asemenea, nu se va angaja dacă circulati la o viteza mai mica, așa că dacă ați selectat 20 mph, nu dați înapoi accelerația la 18 mph.

Dacă doriți să vă reglați viteza în timpul mersului, pur și simplu utilizați săgețile sus și jos. Apoi, când sunteți gata să dezactivați sistemul Cruise Control, încetiniți folosind clapeta de accelerație, comutați pe neutru și atingeți pictograma portocalie “Disable” (dezactivati).

Cum sa folositi Mercury Smart Tow

Operarea sistemului Smart Tow este similară, cu câțiva pași suplimentari pentru personalizarea călătoriei. Presetările de lansare Smart Tow sunt numerotate de la 1 la 5. Nr.1 ofere cea mai treptată accelerație, în timp ce Nr.5 este cea mai agresivă.

“Alegerea profilului corect va depinde atât de greutatea, cât și de nivelul de experiență al practicantului de sporturi nautice remorcat”, a spus Miller. “”Sugerăm să testați toate profilurile de accelerație înainte ca cineva să fie remorcat.”

Cu profilul de lansare potrivit, cel remorcat va obține trageri perfecte de fiecare dată, fără nici o incertitudine cu privire la cât de repede va accelera barca. Iar tu, în calitate de pilot, te vei bucura de o măsură suplimentară de încredere și control.

Pentru a utiliza Smart Tow, asigurați-vă că motorul este pornit și în punctul neutru. Atingeți pictograma barcă, care ar putea fi numită și “Vessel Controls”.

Apoi, atingeți “Smart Tow”, apoi atingeți pictograma “Ski Tow”. Selectați profilul de lansare dorit folosind pictogramele plus sau minus, apoi selectați viteza de croazieră preferată folosind săgețile sus și jos. În cele din urmă, atingeți pictograma “ON” (Pornit). Va emite un bip și va deveni portocaliu când sistemul este activat.

Când frânghia de remorcare este strânsă și persoana pe care urmeaza sa o remorcati este gata, împingeți accelerația înainte la maxim și lăsați Smart Tow să facă restul. Puteți regla viteza în timpul mersului folosind săgețile sus și jos.

Dacă persoana remorcata cade in apa, încetiniți și reveniți la viteza de ralanti. Sistemul Smart Tow va emite un bip când este gata de utilizare din nou. Pentru a dezactiva sistemul, trageți accelerația înapoi la ralanti, comutați pe neutru și atingeți pictograma “OFF” (Oprit).

Si cam asta este! Cu câteva atingeri pe un ecran, tehnologia avansată de control al motorului Mercury vă permite să oferiți cu ușurință o experiență de condus captivantă pentru prietenii și familia dvs. Plimbări perfecte pentru zile perfecte.

Sursa articolului https://www.mercurymarine.com.

Adauga un comentariu