Suunto Vertical vine cu hărți detaliate offline în aer liber

Cum sa utilizati hartile de teren cu ceasul Suunto Vertical

Cu Suunto Vertical veți avea hărți detaliate ale terenului la dumneavoastra tot timpul, peste tot.

Ceasul Suunto Vertical vine cu hărți detaliate offline în aer liber, care sunt gratuite la nivel global. Noile hărți se bazează pe navigarea deja avansată a rutelor Suunto în aplicația Suunto. Descoperirea și crearea rutelor este ușoară cu hărțile termice, hărțile 3D și straturile de tip suprafață rutieră ale aplicației Suunto, iar sincronizarea acestora într-un ceas se face fără efort.

Utilizatorii Suunto Vertical au access la hărți offline pe care să le consulte indiferent unde se află, oferindu-le o mai mare siguranță și încredere!

Cum sa utilizati hartile de teren cu ceasul Suunto Vertical

Instalarea hărților pe ceasul Suunto Vertical

Puteți descărca hărțile pe ceasul Suunto Vertical folosind aplicația Suunto. Nu trebuie să plătiți suplimentar pentru hărți: pur și simplu selectați zona potrivită pentru aventura dumneavoastra și descărcați.

Ceasul are și o capacitate mare de stocare: puteți descărca 32GB de hărți. Ca referință, întreaga cartografie a Franței este de 7,47GB și întreaga cartografie a Canadei incape in 15,17GB. În mod natural, hărțile mari necesită mai mult timp pentru descărcare, asa ca, fiind un pic mai specifici vă ajută să obțineți hărțile dorite pe ceas mai rapid.

Adăugați o rețea wireless

Pentru a instala hărți offline pe ceas, conectează ceasul la o rețea wireless folosind aplicația Suunto:

  • Asociați Suunto Vertical cu aplicația Suunto
  • În aplicația Suunto, accesați setările ceasului (selectați pictograma ceasului din stânga sus și apoi simbolul de setări din dreapta sus)
  • Selectați “Rețele fără fir (wireless networks)” și adăugați o rețea
  • Puteți adăuga mai multe rețele wireless (cum ar fi acasă și la serviciu).

Accesați vizualizarea hărții din aplicația Suunto și atingeți “+”, același “plus” pe care îl utilizați pentru a crea un traseu nou. Acest lucru vă va permite să descărcați noi hărți offline.

Căutați harta corectă sau selectați-o din meniul țării. Puteți revizui în continuare zona selectată pe hartă înainte de descărcare.

Pentru a instala hărți offline pe ceas, conectează ceasul la o rețea wireless folosind aplicația Suunto:

Conectați ceasul la încărcător

După ce ați stabilit conexiunea cu o rețea wireless și ați selectat zona preferată a hărții, puteți descărca hărțile pe ceas. Pentru a începe descărcarea, conectați ceasul la un încărcător.

Utilizarea hărților offline pe Suunto Vertical

Butonul de sus
Apăsare scurtă: Mărire (Zoom in)
Apăsați lung: Micșorare (Zoom out)

Butonul din mijloc
Apăsare scurtă: Ecranul următor
Apăsați lung: Opțiuni marire/panoramare (zoom/pan options)

Butonul de jos
Apăsare scurtă: optiuni de navigare.

Puteți utiliza hărțile de teren în timpul unei activități cu un traseu planificat în prealabil sau pur și simplu puteți vedea traseul pe care l-ați parcurs deja, pe hartă.

Va uram aventuri fericite!

Sursa articolului https://www.suunto.com.

Adauga un comentariu